reteteunice.ro - Aripioare de pui la tigaie delicioase si foarte satioase
reteteunice.ro - Aripioare de pui la tigaie delicioase si foarte satioase
Dificultate: simpla
Timp de lucru”: 1 ora si 15 min

Reteta culinara de Aripioare de pui la tigaie este una rapida si foarte buna. O reteta satioasa pe care o puteti face oricand vreti sa economisiti niste timp.

Ingrediente

  • 1kg de aripioare de pui
  • piper
  • sare
  • ulei
  • rozmarin

Reteta de aripioare de pui la tigaie este o reteta destul de cunoscut de care probabil ati mai auzit , ea nu este foarte speciala , dar poate fi foarte utila.

Incepeti prin a curata aripioarele bine , iar apoi le spalati si le stergeti bine pana toata apa este absorbita. Le condimentati cu sarea , piperul si rozmarinul , iar apoi lasati sa stea aproximativ 25 de minute intr-un in frigider , dar aveti grija sa il acoperiti cu aluminiu pentru a nu prinde diferite mirosuri din frigider. Luati o tigaie si puneti ulei la prajit si dupa ce acesta s-a incis puneti aripioarele in tigaie. Cand observati ca s-au rumenit foarte bine pe toate partile le scoateti si le puneti pe niste servetele ca uleiul sa fie absorbit. Puteti alege orice doriti ca garnitura de exemplu , cartofi , orez si de asemenea puteti adauga si o salata.

Echipa noastra spera totusi ca voi sa bucurati de aceasta reteta ma isimpla de felul ei , fiindca este una destul de folositoare!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPulpa de miel cu fasole
Articolul următorPrajitura cu portocale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.