reteteunice.ro - Bors de Miel - Un bors special de bun si in acelasi timp foarte gustos
reteteunice.ro - Bors de Miel - Un bors special de bun si in acelasi timp foarte gustos
Dificultate: usoara

Reteta culinara de Bors de Miel este una traditionala si foarte speciala in acelasi timp , fiindca trebuie gatita cu spiritul sarbatorii , dar in acelasi timp o puteti face si in orice alta zi daca doriti sa va reamintiti de momentele frumoase in familie.

Ingrediente

  • 1kg de carne de miel
  • 600 g de ceapa uscata
  • 150 g de morcovi
  • 100 g de telina
  • 250 g de ceapa verde
  • 125 ml de ulei
  • 600 ml de bors
  • 75 g de patrunjel verde
  • 75 g de leustean
  • sare

Reteta culinara si delicioasa de Bors de Miel va este prezentata de catre echipa noastra Reteteunice.Ro pentru ca este una foarte speciala si trebuie sa o gatiti numaidecat.

Reteta se incepe prin curatatea zarzavatului se spala si se taie felii. Apoi se ia ceapa verde si cea uscata si le taiati foarte marunt. Ceapa verde se pune in ulei de masline si dupa aceasta se pune ceapa uscata si zarvatul cu putina sare la fiert in apa. Dupa ce observati ca s-au fiert aproximativ pe jumatate se adauga carnea de miel pe care ati taiat-o dinainte in bucatele mici. Cand ati observat ca s-a fiert si carnea se adauga si borsul pe care il fierbeti separat inainte si il strecurati si ceapa verde inabusita de asemenea. Se mai lasa inca 7 minute sa fiarba si apoi adaugati putina sare dupa preferinta sau gust.

Echipa noastra va ureaza pofta buna si spera sa va bucurati cu alaturi de cei dragi de aceasta reteta minunata!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentClatite cu mere si scortisoara
Articolul următorVinete cu carne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.