reteteunice.ro - Friptura de berbec la tava - Retete unice , rapide si foarte gustoase
reteteunice.ro - Friptura de berbec la tava - Retete unice , rapide si foarte gustoase
Dificultate: medie

Echipa noastra de retete culinare doreste sa va prezinte reteta minunat de delicioasa de Friptura de berbec la tava , o reteta buna pe care trebuie sa o incercati!

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de berbec
  • vin alb
  • 4-6 catei de usturoi ( dupa preferinta )
  • 1 lingura de cimbru uscat
  • 250 g de prune uscate
  • 250 g de caise uscate
  • 12 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • niste rozmarin
  • sare
  • piper

Reteta culinara de Friptura de berbec la tava este una care intr-adevar necesita timp , dar la sfarsit tot efortul va va fi rasplatit , o reteta gustoasa , dar mai ales satioasa.

Incepeti prin a curata carnea de pielita si o puneti intr-un vas pe care l-ati pregatit dinainte cu vinul , usturoiul ( care este deja psiat ) si cimbrul , iar de aici lasati sa stea cateva ore bune sau de ce nu? chiar o zi. Dupa ce ati facut acest lucru se scoate carnea si leaga intr-o rulada si puneti peste sare si piper dupa preferinta si o puneti intr-o tava de copt. Se pune uleiul cu tot cu vinul impreuna cu usturoiul , cimbrul si rozmarinul si lasati la cuptor timp de aproximativ 1 ora. Intre timp se adauga fructele uscate si rosiile , dar aveti grija sa mai stopiti friptura cu zeama din tava. Spre final puteti alege ca garnitura cartofi sau orez.

Echipa noastra spera sa va bucurati de aceasta reteta culinara deoarece este intr-adevar una bun. Noi va uram pofta buna si toate cele bune alaturi de cei dragi!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCornulete cu Ciocolata
Articolul următorInghetata cu caise

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.