reteteunice.ro - Friptura taraneasca - Retete noi , delicioasa si unice
reteteunice.ro - Friptura taraneasca - Retete noi , delicioasa si unice
Dificultate: medie

Reteta noua si buna de friptura taraneasca , o reteta culinare ca merita intr-adevar sa fie gatita , fiindca ii puteti suprinde cu usurinta pe cei dragi voua.

Ingrediente

.

  • 1 kg muschi de porc
  • 150 g de unt
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 6 cartofi
  • 300 ml de vin alb
  • 130 ml de apa
  • 500 g de smantana
  • 3 foi de dafin
  • piper

Retata culinara delicioasa de Friptura taraneasca va este prezentata mai jos de catre site-ul Reteteunice.ro intr-un mod cat mai elaborat posibil.

Reteta se incepe prin spalarea carnii si curatarea ei de pielite , iar apoi ungeti cu unt. Dupa ce ati facut acest lucru condimentati cu cimbru si piper , dar desigur aveti grija sa alegeti si o tava destul de mare pentru a incapea totul. Legumele le luati le spalati si le curatati foarte bine , iar apoi le taiati cubulete si le asezati in jurul carnii , dar nu uitati sa adaugati si foile de dafin. Apa si vinul se adauga si introduceti totul in cuptor pentru aproximativ o ora , dar nu inainte de a fi lasat cuptorul la preincalzit. Aveti grija ca dupa ce ati facut acest lucru sa intoarceti carnea dupa mai puteti lasa inca 20 de min la cuptor. Noi va uram pofta buna!

Echipa nostra spera sa va bucurati de aceasta reteta buna!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFriptura de vita
Articolul următorFriptura de curcan la tava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.