Reteta Friptura Tiganeasca - ReteteUnice.Ro
Reteta Friptura Tiganeasca - ReteteUnice.Ro
Portii: 2 portii
Dificultate: usor
Gata in: 45 min

Friptura tiganeasca este o mancare delicoasa pe care o poti face intr-un timp foarte scurt. Oare cati dintre noi putem sa ne abtinem sa nu mancam astfel de preparate, mai ales in apropierea sarbatorilor?

Ingrediente

  • 2 bucati ceafa de porc sau muschi
  • 6 catei de usturoi
  • 500 ml lapte dulce
  • 2 linguri faina
  • 4-5 linguri ulei
  • boia dulce si iute
  • sare si piper

Cum se prepara friptura tiganeasca

1Punem sare pe bucatile de carne si le asezam intr-un castron, apoi turnam laptele, presaram usturoiul si le lasam la rece aproximativ cinci ore.

 

2Scoatem carnea din lapte, apoi presaram boiaua de ardei, piperul macinat si putin praf de faina peste ea.

 

3Asezam bucatile intr-o tava unsa cu ulei si bagam tava la cuptor incins in prealabil la 180°C. Lasam friptura in cuptor timp de 30 de minute si apoi o servim cu garnitura de lgume, cartofi natur, orez, etc. Vinul il alegem dupa preferinte.

DISTRIBUIȚI
Articolul următorClatite pufoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.