Rulada cu carne si ou o adevarata reteta buna si gustoasa
Rulada cu carne si ou o adevarata reteta buna si gustoasa
Portii: 12 portii
Dificultate: usor
Gata in: 90 min

Cand avem carne tocata ne gandim sa preparam chiftelute, sarmale, ardei umpluti…si cam atat.
Astazi va prezint ceva mai usor si mai rapid de pregatit decat ce am amintit mai sus.

Ingrediente

          • 750 g carne tocata
          • 5 oua
          • sare, piper, boia de ardei dupa gust
          • cateva fire de patrunjel verde
          • 3 felii de paine
          • 2-3 catei de usturoi
          • 4 oua fierte pentru umplutura

          Cum se prepara Rulada cu carne si ou

          1Intr-un vas punem carnea tocata, cele 4 oua, painea inmuiata in apa rece (nu se foloseste faina pentru ca se intareste compozitia) si stoarsa bine , usturoiul pisat, patrunjelul taiat marunt.

           

          2Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust si amestecam foarte bine.

           

          3Pe o folie alimentara intindem compozitia uniform si punem deasupra in linie pe latura lunga ouale fierte.

           

          4Rulam cu grija indepartand usor folia alimentara.

           

          5Intr-o tava in care am pus o hartie de copt asezam rulada ,o ungem cu un ou batut si o dam in cuptorul preincalzit la 200 C aproximativ o ora.

          Este o rulada din carne tocata si ou foarte delicioasa ce poate fi servita atat calda alaturi de diverse garnituri, cat si rece drept aperitiv.

        Acum puteti savura Rulada cu carne si ou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.